بازاریابی، به مجموعه اقداماتی گفته میشه که باعث یک ارتباط دوسویه بین شرکتها و مشتریان میشه. هدف از بازاریابی جلب اطمینان و توجه مشتری برای خرید یا تاثیرگذاری روی مخاطبه که در نهایت به رفع نیازهای مخاطب منجر میشه.
اول از همه توی حوزهی کاریتون کندوکاو کنین ببینین کدوم نیاز مخاطبهای این حوزه بیجواب باقی مونده
و بعد دست به کار شین و برای برطرف کردن اون نیاز اقدام کنید. بعد از اون با تبلیغات و روشهای مختلف دیگه کاری کنین که مخاطب هدفتون از وجود شما مطلع بشه.
وقتی تونستید محصول یا خدمات مورد نظرتون رو به مشتری ارائه کنین، قدم بعدی شناخت نقاط ضعف محصول و برطرف کردنشه. هر چه زودتر به ضعف خودتون پی ببرین و بهتر از پس رفع و رجوع اون بربیاین، میتونین نسبت به رقبا موفقتر باشین. به طور کلی بازاریابی یعنی شناخت و برطرف کردن نیاز مخاطب.
از اون طرف استراتژی بازاریابی به شما کمک میکنه دقیقا، مخاطب هدفتون رو پیدا کنین و توجهش رو جلب کنین تا با شما ارتباط برقرار کنه و منجر به فروش بشه. استراتژی بازاریابی یعنی طی کردن مسیری که ویژگیها و مزیتهای محصولات یا خدماتتون رو به مخاطب نشون میده.
برای هر کسب و کاری، استراتژی مختص به اون کسب و کار نیازه، پس قبل از انتخاب یک مسیر مشخص یا همون استراتژی، لازمه که استراتژیهای متناسب با حوزهی کاریتون رو بررسی کنین و با رقبای کسب و کارتون آشنا شین و اونها رو زیر نظر بگیرین.
شما با این استراتژیها مخاطبان خاص خودتون رو از کسب و کار و محصولات و خدماتتون آگاه و اونارو به خرید تشویق و ترغیب میکنین و اگر این استراتژی ها آگاهانه و اصولی انجام بشه باعث پیروزی شما در این رقابت میشه.
بررسی رفتار مشتری
بعد از پیدا کردن استراتژیهای مناسب با حوزهی کاریتون، و با بررسی و زیر نظر گرفتن مشتریها میتونین استراتژیتون رو شخصیسازی کنین و اون رو بهبود بدین. البته برای اینکار نیاز به ارزیابی دقیق استراتژیهای مختلف و ایجاد فرایند فرضی خریده.
بازاریابی اینترنتی یا ابری معمولا در بستر اینترنت انجام میشه. تمام فرآیند بازاریابی در اینترنت صورت میگیره و به شکلهای مختلفی تبلیغ میشه.
این بازاریابی به دنبال ایجاد ارتباط، اعتماد، آرامش و جلب رضایت مشتریه و هدف اصلی این بازاریابی ساخت مشتری وفاداره.
این روش که به بازاریابی ارتباطی شناخته میشه یکی از خدمات یا محصولات شما رو به یک رویداد اجتماعی مرتبط میکنه.
این نوع بازاریابی یکی از بهترین استراتژیهای فروشه و به محقق شدن اهداف در حجمهای بالاتر منجر میشه. چون برای خرید به مشتری انگیزه و هدف میده. توی این نوع از بازاریابی شرکتها، با تخفیفها، کوپنهای خرید و برگزاری مسابقه مشتری رو تشویق به خرید میکنن.
اصولا اگر محصول یا خدمات شما خوب باشه، خود مشتری تاثیرگذارترین مبلغه. چرا؟ چون تعریف از شما هیچ نفعی برای مشتریتون نداره و معمولا هم مشتری از شما پیش دوستان و عزیزانش صحبت میکنه پس تاثیر زیادی قطعا روی اونها داره. در حقیقت اون مشتری صرفا فقط حقیقت و تجربهی شخصی خودش رو میگه. این نوع بازاریابی ممکنه به صورت خودجوش و بدون اینکه اقدامی از طرف شما صورت بگیره اتفاق بیفته. یا ممکنه شما دست به مصاحبه و اقدامی بزنید که دیگران نظرشون رو دربارهی محصول یا خدمات شما با دیگران به اشتراک بذارن.
همونطور که از اسم این استراتژی بازاریابی پیداست توی این روش شما به صورت پنهانی محصولی رو به مشتری معرفی میکنین و اونها نمیدونن که هدف شما چیه. شما در حقیقت دارین در اونها امادگی ، هیجان و شوق ایجاد میکنین تا بعدها به صورت مستقیم محصولتون رو بهشون معرفی کنین.
این روش ترکیبی از استراتژیهای گوناگونه و مخاطبان مختلفی رو در برمیگیره. ضمن اینکه جنبههای مختلف اجتماعی رو در نظر میگیره؛ مثل فرهنگ، دیدگاه، عقاید و ارزش های مشتریان، در نهایت اینکه به نیازهای خاص اونها میپردازه.